Telefoon

06-51446095

E-mail

Info@feetandbody.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.00 -17.00 uur

Mijn naam is Marleen Voornhout en ik ben Medisch Pedicure in Groningen. Sinds 1 september 2009 heb ik een eigen praktijk aan huis in de wijk Ruischerwaard in Groningen.  Om zoveel mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen, werk ik ook ambulant in de stad Groningen. Zo kunt u heerlijk thuis genieten van een professionele voetbehandeling.

Tijdens een eerste afspraak zal ik een uitgebreid voetonderzoek doen om de behandeling volledig af te stemmen op uw specifieke wensen en geconstateerde aandachtspunten. Al uw gegevens zijn vertrouwelijk, worden geregistreerd in mijn klantenbestand, en niet verstrekt aan derden. In het klantenbestand houd ik tevens bij wat ik tegenkom tijdens een behandeling, zo weet u zeker dat er niets over het hoofd gezien wordt, bij een vervolgbehandeling eerdere punten gecontroleerd worden en u altijd een professionele behandeling en een vakkundig advies krijgt.